VILA ALEHANDRO 1941

ROEL COFFEE

Roel Coffee

Ekselenca

Brandi me i ri, vjen pranë jush në qytetin e Vlorës, pikërisht në zemër të këtij qyteti "Lungo Mare", duke sjellë ekselencen Italiane. Aty ku lidhet tradita e kafes, çokollatës dhe verës italiane. "Roel Coffee" pjesë e Alehandro Group.

ROEL COFFEE & CHOCOLATE SHOP

 

Ambienti yne

<

 Copyright © 2021 | Cel:+355 69 20 97 447 | Email: info@alehandrogroup.al